Címkék: kéktúra okt

Az utóbbi napokban rengeteg változás történt az Android fejlesztők admin felületén. Eddigi tapasztalatom szerint sokkal használhatóbb lett és végre megjelentek a már évek óta várt funkciók is.

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: android developer

Bale - az ágyú

2013.02.26. 13:57 - mp3pintyo

A tegnapi napon újra öröm volt nézni a Premier League egyre jobb formába lendülő csillagát. Hihetetlen gyorsaság, állóképesség, lövőerő, vállalkozó készség és motíváció jellemzi az utóbbi hónapok egyik legkiemelkedőbb játékosát.

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: foci tottenham bale

Youtube hibaüzenet

2012.05.11. 10:12 - mp3pintyo

Soha nem látott hibaüzenetbe futottam bele a Youtube-on. Azért a Googles srácok is lazára tudják venni néha :D

500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. If you see them, show them this information:
ErolEMvaDyEdP2HrM69aBRf9byM3p7VbgjEINv9Ne6_O6qanwqGkg5HdcbRJ Qqu6O6UoEPq4ASp87AKEZ6fa3yx07Irv6jpFeRFHYvfU8nrN67KqzHazsa1C C6rHNJhWk7Mp1hi4eizEKnEQQ-zovXXYq7HtQzD-QYrDqwiBm6_WDB3Y8E0h...

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: youtube joke

Minden téren sorozatlázban égek. A mai nappal elindul egy új post sorozat amiben megnézzük, hogyan tudjuk lementeni a neten található ezer millió féle streamet. Akadnak elég jó univerzális letöltő progik de sokszor még rajtuk is kifognak a trükkös megoldások. A legnépszerűbbeket vesszük górcső alá és a lehető legegyszerűbben kerüljük meg őket.

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: video download stream tutorial

Az első progi amit górcső alá veszünk a Dropbox. Feltelepít, indít .. pörög ... pörög .. nem nyert. Emlékeztem rá, hogy be lehet állítani a proxyt a beállításokban, hajrá. Ahogy azt Móricka elképzelte, egyik beállítással sem ette meg a proxyt. Kis keresgélés után sikerült meglelni a megoldást, lássuk.

A cikk folytatódik, tovább »

ceges_halozat.jpgBoldog életet élünk a neten, mindenünk megvan, bármit tudunk használni ... otthon. :) Mindez merőben másképp néz ki egy céges hálózaton, a látszólag legegyszerűbbnek tűnő progik is köhögnek, nem akarják az igazságot és működésképtelenek lesznek.

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: tutorial

Disqus komment

2012.04.22. 15:55 - mp3pintyo

Újra nekifutottam a kérdésnek és arra jutottam egye-fene megpróbálkozom megint egy másik kommentelési lehetőséggel. Az utóbbi hónapokban egyre többször futottam bele a Disqus megoldásába különféle oldalakon (Engadget, CNN, Mashable, TechCrunch).

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: disqus

Decemberi túránk

2011-12-20-21-Kektura-Rozalia_teglagyar_Piliscsev

Címkék: kéktúra okt

Mivel az app az Android AIR keretrendszert igényli a futtatáshoz ezért előfordulhat, hogy a telefonod ezt nem támogatja. A következő módszerrel elég nagy esélyed van ezt a korlátozást megkerülni.

A cikk folytatódik, tovább »

Címkék: túra air android kéktúra okt apps